Over Gracie Barra

Gracie Barra Rotterdam

Welkom Bij Gracie Barra Rotterdam (GBR), de enige officiële Gracie Barra Braziliaans Jiu Jitsu school in Zuid-Holland. Wij zijn aangesloten bij een van de grootste en meest succesvolle Braziliaans jiujitsu teams in de wereld. Bij Gracie Barra Rotterdam streven wij ernaar om de studenten te helpen om het meeste uit hun training te halen.

Jiu-Jitsu for everyone

Door Gracie Barra BJJ zult u zich zelf beter leren kennen, op de mat en daar buiten. Je zult je grenzen leren kennen Gracie Barra respecteert dat elke student zijn eigen doelen heeft en wij ondersteunen u bij het behalen van deze doelen.
.
BJJ is geschikt voor iedereen die wil leren om zichzelf te verdedigen. Daarnast stelt Braziliaans Jiu Jitsu  je ook in staat om dezelfde principes te gebruiken om de uitdagingen van het dagelijks leven te overwinnen zoals overgewicht, stress, relatie issues en problemen met het zelfvertrouwen. Als beoefenaar van Braziliaans Jiu Jitsu leer je problemen gestructureerd te benaderen, op de mat en daarbuiten.

Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ)

Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) is een krijgskunst die zich richt op grappling met de nadruk op het grondgevecht. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk “afklopt”. Het is gebaseerd op een aangepaste variant van het traditionele Japanse jiu Jitsu, genaamd “Jiu-do”. Het idee is dat zacht wint van hard. Met andere woorden, een klein zwakker persoon kan met de juiste technieken en bewegingen zichzelf verdedigen tegen een sterker en grotere aanvaller.

No-Gi Grappling

No-Gi grappling is Braziliaans Jiu Jitsu zonder Gi/kimono. Omdat je minder heb om vast te pakken komen er andere technieken kijken bij No-Gi grappling.
Er worden speciale No-Gi grappling toernooien georganiseerd, grappling is ook een belangrijk onderdeel voor het beoefenen van MMA (Mixed Martial Arts).

Meld je aan voor een gratis proefles

Meld je aan voor een gratis proefles via ons contact formulier. Of als je ondanks de informatie op deze website nog vragen heb aarzel ook dan niet contact met ons op te nemen.

Contact ons voor een gratis proefles